Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 22 týdny
Chrudim - Mistr ateliérové fotografie, obdivovatel kyprých ženských tvarů, rytíř Řádu čestné legie a majitel řady dalších mezinárodních ocenění, Jan...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Pardubice - V sobotu 23. června v 15 hodin se uskuteční v AFI Paláci vernisáž putovní výstavy fotografií Pavly Hodkové s názvem Rakovina –...Celý článek »
vydáno před 12 let 20 týdnů
Chrudim/Stolany - Stála modelem legendárnímu českému fotografovi Janu Saudkovi. Řeč je o Václavě Růžičkové ze Stolan, která pracuje v Chrudimi jako...Celý článek »
vydáno před 12 let 22 týdny
Saudkova vernisáž v Galerii Art byla bezesporu jednou z nejvýznamějších kulturních akcí letošního podzimu ve městě. Bylo se totiž na co dívat,...Celý článek »
vydáno před 12 let 24 týdny
Chrudim - Byl utahaný a zatoužil chvíli po ústraní. Přesto se ještě stihl podepsat na zeď chrudimské kavárny Picollo, kde si dávají dostaveníčko...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 19 hodin
Chrudim – Zahájení výstavy Šárky Radové provázela příjemně uvolněná atmosféra. Sochařka se během své dráhy propracovala postupně až k...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 18 hodin
Chrudim – V galeriích není zvykem dělat začínajícímu umělci hned katalog. „My jsme to v tomto případě udělali. Byla to intuice,“ vysvětlil Luboš...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 5 dnů
Praha/Chrudim – Wona Wena (1991, Praha) je pražská malířka a kreslířka, jež se na pražské umělecké scéně objevila jako kometa. Inscenovanými...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 4 dny
Chrudim – Jak nadšeně poznamenal majitel Galerie ART Luboš Jelínek, právě dnes proběhl na zkoušku historicky první živý přenos mezi galerií a...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 1 den
Chrudim – Dopřejte si tu pohodu a vypijte si svůj oblíbený šálek čaje nebo kávy z hrníčku, který už nebudete chtít nikdy dát z ruky, protože tím, jak...Celý článek »