Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 46 týdnů 4 dny
Chrudim – Komise pro zahraniční vztahy a cestovní ruch nedoporučuje, aby město Chrudim převzalo od Policie ČR budovu na Všehrdově náměstí. Místo toho...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 dny
Chrudim – V roce 2022 byl v městské památkové zóně Chrudim vyhlášen jeden pozemek poblíž centra i s přilehlou budovou za kulturní památku. Málokoho...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Společnost, která loni vyhrála výběrové řízení, protože nabídla za dům ve Fortenské ulici číslo 44 nejvyšší cenu, s městem ve stanoveném...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – K dnešnímu dni skončila svůj provoz Restaurace Fortna Chrudim, kterou si pochvalovali hosté široko daleko kvůli jejímu servisu k hostům i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Nehospodárný a neopodstatněný je podle místostarosty Petra Lichtenberga (Svobodní) doplněk k prodeji městských bytových domů,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Prostor za Pardubskou fortnou rozkvetl do krásy. Tiskový úsek o tom hned informoval a přidal i povedené fotografie jak ze zahradnického...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Finanční obnos se snaží v této nelehké době získat různí lidé různými prostředky. Někdo maluje obrazy, které vydává za barokní, a někdo...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Zátky šampaňského teď podle všeho poletují v kancelářích radnice. Po měsících marného nabízení, snižování ceny a přidávání pozemků se...Celý článek »