Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim schválila dne 4. října 2021 soutěžní podmínky k podání nabídek na zhotovení soch v rámci výtvarné soutěže Za loutkami...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Město Chrudim vypsalo v říjnu soutěž na realizaci exteriérových plastik, což znamenalo v překladu zakázku na loutky různě rozmístěné ve...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Od pátého října do desátého listopadu probíhala soutěž na dodavatele exteriérových plastik vhodných k umístění po Chrudimi. Představa města...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
PARDUBICE – Do uzávěrky zbývá necelý týden. V Pardubickém kraji jsou zatím přihlášeny 3 z celkem 60 alejí z celé republiky. Další soutěžní nominace...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
ČR/Pardubice – Divadelnící z různých koutů celé republiky se spojili ve výjimečném projektu Vitamin D aneb Divadla spolu a měli 72 hodin na to, aby...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Rodný dům nejvýznamnějšího chrudimského rodáka je první realizací, kde se město snaží aktivně přispět ke kultivaci reklamních označení...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
ČR/Pardubický kraj/okres Chrudim – Letošním tématem Světového dne statistiky, který připadá na 20. října a od roku 2010 ho v pětiletých cyklech...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Pardubice – V prvním půlroce proběhla v Pardubickém kraji soutěž o nejlepší podnikatelský nápad a překvapením ve studentské kategorii se staly...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Rosice – Zemědělské družstvo Rosice může letos slavit další úspěšný rok. Jeho předseda Václav Blažek byl v červnu na výstavě Naše pole v Nabočanech...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Úherčice –  Víte, jak správně naklepat a nabrousit kosu? Po sečení trávy po sobě nezanecháte „fousy“? Pokud jste odpověděli ano,...Celý článek »