Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 45 týdnů 5 dnů
Chrudim – Kurátorka Martina Vítková pozvala do pardubického výstavního prostoru Art Space NOV pro někoho tajuplnou, ale hlavně talentovanou a mnohými...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Malířka a grafička Jitka Petrášová je posluchačkou třetího ročníku Akademie výtvarných umění v Praze a má za sebou už 22 samostatných...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Výstava „Proroci a patroni“ veřejnost seznamuje se třemi posledními cykly v malířčině tvorbě. Proroci a patroni zde vystupují v roli...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim - Výstava, která spojuje i boří předsudky. Michal Cihlář a galerista Luboš Jelínek 26. září 2020 pobavili všechny bez ohledu na generaci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubický kraj – Kvůli epidemiologickým opatřením musely být některé akce Týdne pro duševní zdraví zrušeny, ale i zbývající program akcí u...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudimské motivy, výstava obrazů Jaroslava Korečka, dospěla do posledního týdne a končí v neděli 8. března. Malíř Koreček tvrdí, že je starý...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Chrudim - Od 13. září do 28. října bude ve výstavní síni Divadla Karla Pippicha otevřena výstava věnovaná sportu a tělovýchově v Chrudimi....Celý článek »
vydáno před 12 let 13 týdnů
Pardubice - Východočeské muzeum pořádá ve spolupráci s Velvyslanectvím Lotyšské republiky výstavu fotografií pod názvem Rižská secesní...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 17 hodin
Chrudim – Zahájení výstavy Šárky Radové provázela příjemně uvolněná atmosféra. Sochařka se během své dráhy propracovala postupně až k...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
Chrudim – Zajímá vás, jak se žilo v Chrudimi v minulých staletích? Pak si určitě nenechte ujít zajímavou přednášku, která proběhne tento týden ve...Celý článek »