Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim − V atraktivní lokalitě centra města Chrudim v Poděbradově ulici se od minulého roku staví nová rezidence s luxusními byty. Všechno běží...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) si po připsání peněz ve výši 10 milionů 39 tisíc 380 korun na účet města ověřoval, zda-li se nejedná o...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Chrudim – Dům v Poděbradově ulici, který koupil místní podnikatel Milan Kušta, půjde k zemi. Tuto informaci jako první přinesly Chrudimské noviny a...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 týdny
Chrudim – Je tomu rok, co firma K2 invest místního podnikatele Milana Kušty koupila zanedbaný dům v Poděbradově ulici. Stalo se tak poté, co o...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Dům v Poděbradově ulici, který původně chtěl od města koupit slatiňanský podnikatel Martin Málek, bude v brzké době prodán novému majiteli...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 14 hodin
Chrudim – V Chrudimi už si můžete zahrát discgolf nebo dokonce fotbalgolf. Záměr vybudovat tu i golfové odpaliště projednávala naposledy i komise pro...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudim – Blíží se potřebná úprava křižovatky Vrchlického, Koželužská a Na Kopanici, která konečně zvýší dopravní bezpečnost v této lokalitě, kudy...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Chrudim – Společnost K2 holding developera Milana Kušty v minulosti vykoupila pozemek od města Chrudim. Po letech bude konečně zahájena...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 4 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »