Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Ekomonitor zahájil v únoru přípravné práce k hloubkovému vrtu na zelené louce v oblasti průmyslové zóny. Jak hluboký vrt je a zjistilo se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chrudim - Plýtvá snad městská společnost, kterou jsou Sportovní areály města Chrudim, vodou? Podobného dojmu by snadno mohl nabýt chodec, který...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Jeden z největších a také nejnákladnějších projektů, na němž se město podílelo, je u konce. Jde o sanaci areálu bývalé Transporty,...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Sanace probíhající v areálu bývalé Transporty by měly za dva měsíce skončit. Co ale bude s areálem dál? Město se teď rozhodlo...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Chrudim - Práce v areálu bývalé Transporty, které měly za cíl zlikvidovat starou ekologickou zátěž, už dva měsíce stojí. Na vině je ministerstvo...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Chrudim - Město navštívil během jediného týdne už druhý ministr. Po ministru dopravy Zbyňku Stanjurovi sem tentokrát dorazil ministr životního...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Chrudim - Město si nechce nechat zaneřádit ulice likvidací staré ekologické zátěže v areálu bývalé Transporty a vyjednává pro odtěženou...Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Chrudim -  Areál bývalé Transporty je zamořen chlorovanými uhlovodíky, jež představují nebezpečí i pro obce Medlešice a Dřenice v sousedství....Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Chrudim - Majitel pozemku v blízkosti areálu bývalé Transporty si v pondělí v půl čtvrté odpoledne stěžoval telefonicky strážníkům, že mu na jeho...Celý článek »