Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Lůžkové oddělení interny včetně jednotky intenzivní péče se uzavřelo od července. Petice za „Opětovné zajištění provozu Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Říká se, že tonoucí se stébla chytá. Po té, co vyplynulo na povrch s vyjádřením zdravotníků, že chod chrudimské nemocnice je skutečně v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Kdysi se tu skupinka iniciativních občanů pokoušela prosadit discgolf, aby se park oživil a stal se přívětivým místem pro...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudimsko – Od spolku Naše Třibřichy přišla městu Chrudim petice s nesouhlasným stanoviskem k variantě 3 severozápadního obchvatu, na kterou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudimsko – Stinná stránka dlouho očekávané dostavby obchvatu už nabývá na rozměrech. Zatímco někomu znehodnotila jeho výstavba bydlení tak, že na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Opatovice nad Labem – Někteří občané jsou proti výstavbě budoucího logistického centra, založili i petici. Odbor životního prostředí rozhodl, že...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Článek, v němž Chrudimské noviny informovaly o stěhování R-klubu z Rozhledny do Husovy ulice, byl jedním z nejčtenějších v tomto roce vůbec...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – V pondělí 7. prosince zasednou naposledy před Vánocemi a naposledy v roce 2020 městští zastupitelé. Jednání to bude nepochybně dlouhé a je...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Chrudim – Zeleně je prý ve městě příliš málo. Nebo je jí také až moc a doslova leze lidem do bytů. Záleží na tom, koho se tazatel ptá. Většina...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Pardubice – Stane se z Pardubic do pěti let betonová džungle bez zeleně? Pokud se bude město starat o zeleň stejným způsobem jako dosud, je to dost...Celý článek »