Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Rádi byste si rozšířili obzory, nebo dokonce máte rádi progresivní nekomerční hudbu? U příležitosti dernisáže výstavy v Galerii ART Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – V prostorách u Městského parku má vzniknout grafická dílna, kde by mohli rozvíjet svoje výtvarné dovednosti zájemci všech věkových...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Koncert na sobotní dernisáži s křestem nové knihy byl jedinečný hned z několika důvodů. Odehrálo se tu několik výjimečných momentů. Jeden z diváků...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Jako vždy bylo přichystáno dobré jídlo a pití a nechyběly ani umělecké katalogy k podpisu. Po deseti letech v Galerii ART Chrudim znovu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim - Výstava, která spojuje i boří předsudky. Michal Cihlář a galerista Luboš Jelínek 26. září 2020 pobavili všechny bez ohledu na generaci...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Jak říká, Chrudimí dříve vždy spíše jen projížděl. V Divadle Karla Pippicha vystavoval kupodivu naposledy před 22 lety. V Galerii Art...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 dny
Chrudim – V Galerii Art na Resselově náměstí se v sobotu 22. června od 15 hodin koná vernisáž ke dvěma unikátním expozicím. V ...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 2 dny
Chrudim – V Galerii Art na Resselově náměstí v Chrudimi máte od soboty 27. dubna jedinečnou možnost k návštěvě výstavy sochaře Michala...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 4 dny
Chrudim – V sobotu 23. března v 15 hodin budou v Galerii Art na Resselově náměstí otevřeny hned dvě výstavy.  V ...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 4 dny
Chrudim – Do soboty 2. března mohou návštěvníci Galerie Art na Resselově náměstí vidět litografické listy autorky Dagmar Mezricky. Vystavená díla,...Celý článek »