Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Rádi byste si rozšířili obzory, nebo dokonce máte rádi progresivní nekomerční hudbu? U příležitosti dernisáže výstavy v Galerii ART Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – V prostorách u Městského parku má vzniknout grafická dílna, kde by mohli rozvíjet svoje výtvarné dovednosti zájemci všech věkových...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Koncert na sobotní dernisáži s křestem nové knihy byl jedinečný hned z několika důvodů. Odehrálo se tu několik výjimečných momentů. Jeden z diváků...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim – Jako vždy bylo přichystáno dobré jídlo a pití a nechyběly ani umělecké katalogy k podpisu. Po deseti letech v Galerii ART Chrudim znovu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim - Výstava, která spojuje i boří předsudky. Michal Cihlář a galerista Luboš Jelínek 26. září 2020 pobavili všechny bez ohledu na generaci...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – V Galerii Art na Resselově náměstí v Chrudimi máte od soboty 27. dubna jedinečnou možnost k návštěvě výstavy sochaře Michala...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 4 dny
Chrudim – V sobotu 23. března v 15 hodin budou v Galerii Art na Resselově náměstí otevřeny hned dvě výstavy.  V ...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 4 dny
Chrudim – Do soboty 2. března mohou návštěvníci Galerie Art na Resselově náměstí vidět litografické listy autorky Dagmar Mezricky. Vystavená díla,...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 6 dnů
Chrudim – V galeriích není zvykem dělat začínajícímu umělci hned katalog. „My jsme to v tomto případě udělali. Byla to intuice,“ vysvětlil Luboš...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 4 dny
Chrudim – V Galerii ART Chrudim Světlany a Luboše Jelínkových se v sobotu koná vernisáž dvou výstav. Zajímavé spojení vytvoří soubor soch s antickými...Celý článek »