Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Už delší dobu kolují městem zvěsti o nepříjemných pocitech některých občanů z lokality u chrudimského nádraží. Strážníky městské policie...Celý článek »
vydáno před 1 den 2 hodiny
ČR/Pardubický kraj – Cílem těchto akcí je prý především prevence, snížení dopravní nehodovosti a zvýšení bezpečnosti na silnicích. Policie ale...Celý článek »
vydáno před 3 dny 2 hodiny
Pardubický kraj – Choceň a její okolí je vyhlášeným místem pro cyklisty i z Chrudimi. Možná, že jste včera v kritické době nacházeli poblíž místa,...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 3 dny
Chrudim – Informace o místní drogové situaci už se rozebíraly i na posledním jednání komise pro bezpečnost města a prevenci kriminality. Vrchní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Tu a tam se někde ve křoví už teď objeví nějaké to „sdílené kolo“. Důkazem toho je i aktuální seznam nálezů a ztrát, kde ztracená nebo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Že si Chrudimáci musí často dávat pozor na to, aby se jim v nestřeženém okamžiku někam nezapíchla stříkačka, už je běžná věc, nad kterou se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubický kraj – Skoro dva roky si muži mysleli, že jim prodej pervitinu nepozorovaně prochází. Však si taky za tu dobu přišli podle odhadu...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Zdejší policisté jsou pověstní svými úspěšnými zásahy proti výrobcům a distributorům drog. Především českou specialitu – pervitin vaří a...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Pardubicko a s ním i Chrudimsko bývalo v minulých dobách těsně spjato s výrobou perníku. Tato tradice platí dodnes. Jen místo perníkových...Celý článek »
vydáno před 6 let 38 týdnů
Chrudim - Po zhruba půlroční práci se policistům z chrudimské operativní skupiny TOXI týmu Pardubického kraje podařilo rozkrýt síť distributorů drogy...Celý článek »