Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim/Chrast – Místní periodikum přineslo informaci o sporu, který probíhá údajně mezi stranickými kolegy Babišova hnutí ANO 2011, a sice starostou...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 23 hodiny
Chrast – Chrast městskou policii sice nikdy neměla, zato v obci až do konce roku 2021 fungovalo policejní Obvodní oddělení Chrast. Jednání o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Praha/Chrudimsko – Nečekanou, ale ohlášenou návštěvu přivítal ve své kanceláři tento týden prezident Miloš Zeman. Zajímavé je i to, že prý spolu...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudimsko – Tuto každodenní činnost měl mít v popisu práce někdo jiný, kterého k tomu účelu vybral ve výběrovém řízení Pardubický kraj. Jméno této...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 5 dnů
Chrast – Jeden z posledních stromů, který se počítal mezi nejstarší vysazené stromy v zámecké zahradě v Chrasti založené v 18. století, byl buk...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Na policejní linku byla dnes odpoledne oznámena informace o muži s nožem. Vyhrožoval a choval se agresivně. Šlo o minuty. Do Chrasti se...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 1 hodina
Chrast (Podskála) – Na cestě za Chacholicemi směrem na Podskalu, kam vede slepá ulice, k jedné z informačních tabulí na naučné stezce Chrastecka,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Pardubický kraj – Program regenerace městské památkové rezervace (MPR) a městské památkové zóny (MPZ) je nástrojem k obnově kulturních památek v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrast – Na rohovém pozemku mezi ulicemi Tyršova a Čeperka se v sobotu 23. července koná třetí ročník malého letního jarmarku.   Třetí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrast – Poslední únorová sobota patřila v Chrasti tradičnímu masopustnímu veselí. Na náměstí se konal jarmark, vyhrávala kapela Klondike, vařilo se...Celý článek »