Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 13 týdnů 2 dny
Chrudim – Chrudimští fotbalisté zakončili loňskou sezonu na pátém místě druholigové tabulky, o podobně vydařený ročník se pokusí i v sezoně 2024/2025...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 4 dny
Chrudim – Dlouhá zimní příprava je definitivně za chrudimským týmem, hráči, realizační tým a fanoušci odpočítávají poslední desítky hodin do ostrého...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Cíl v podobě záchrany splnil do puntíku, práce je hotová. Pro trenéra Radka Kronďáka ale ani náhodou. Úspěšné jaro je nyní zapomenuto a on...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Jen několik dní po oficiálním konci trenéra Jaroslava Veselého zná klub MFK Chrudim jméno člověka, který tým povede vstříc udržení FORTUNA...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Opava – Fotbalisté Chrudimi ve šlágru 8. kola Chance Národní ligy zvítězili v Opavě 2:1 a poskočili na první místo tabulky, kde setrvají...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 2 dny
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi v rámci 7. kola Chance Národní ligy vyhráli na domácím hřiště proti rezervě pražské Sparty 4:1 a i nadále zůstávají na...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 2 dny
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi v pátém kole Chance Národní ligy rozstříleli rezervu ostravského Baníku 6:1. Už během prvního poločasu se trefili...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 11 hodin
Praha – Fotbalisté béčka pražské Slavie v rámci 4. kola Chance Národní ligy prohráli na domácí půdě s Chrudimí 0:1. O druhé výhře východočeského týmu...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 4 dny
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi v rámci třetího kola Chance Národní ligy porazili na domácím hřišti brněnskou Zbrojovku 1:0. Výhru východočeského týmu...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 3 dny
Vlašim – Fotbalisté Vlašimi v rámci druhého kola Chance Národní ligy porazili na domácí půdě Chrudim 2:0. V první půli poslal svůj tým do vedení...Celý článek »