Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Všechno bylo jinak. Hned na úvod vernisáže měl galerista Luboš Jelínek pro návštěvníky Galerie ART Chrudim dvě zprávy. Dobrou a špatnou....Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Veřejný prostor si musíme zvelebit především sami. Majitel Galerie Art svým iniciativním počinem předčil i veřejnou soutěž. O...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Rádi byste si rozšířili obzory, nebo dokonce máte rádi progresivní nekomerční hudbu? U příležitosti dernisáže výstavy v Galerii ART Chrudim...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 6 dnů
Chrudim – V sobotu 23. března v 15 hodin budou v Galerii Art na Resselově náměstí otevřeny hned dvě výstavy.  V ...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 6 dnů
Chrudim – Do soboty 2. března mohou návštěvníci Galerie Art na Resselově náměstí vidět litografické listy autorky Dagmar Mezricky. Vystavená díla,...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 16 hodin
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 2 dny
Chrudim – V galeriích není zvykem dělat začínajícímu umělci hned katalog. „My jsme to v tomto případě udělali. Byla to intuice,“ vysvětlil Luboš...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 32 min
Chrudim – V Galerii ART Chrudim Světlany a Luboše Jelínkových se v sobotu koná vernisáž dvou výstav. Zajímavé spojení vytvoří soubor soch s antickými...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 2 hodiny
Praha/Chrudim – Wona Wena (1991, Praha) je pražská malířka a kreslířka, jež se na pražské umělecké scéně objevila jako kometa. Inscenovanými...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 1 den
Chrudim – V sobotu 9. září se v našem městě koná nezvykle hned několik akcí najednou. Již od rána budou otevřené dveře všech památek, v...Celý článek »