Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Hlinsko/Kouty – Důvod úhynu desítek kilogramů ryb na řece Chrudimce je pořád neobjasněný, ale pozornost médií se po vydání tiskové zprávy hasičů o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Praha/Chrudim/Hlinsko – Vodárenská společnost Chrudim, a. s., vypouští odpadní vody z čistírny odpadních vod v Hlinsku do povrchových vod toku...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Hlinsko - Zdejší mlékárna se díky loňskému navýšení obratu na 2,6 miliardy korun dostala mezi pět největších zpracovatelů mléka v zemi, když "...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Vítanov - V pátek před 18. hodinou vyráželi do uvedené obce na Hlinecku hasiči, zdravotníci a také policisté poté, co jim odsud byla nahlášena...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Vítanov - V neděli po 15. hodině vyráželi hasiči, záchranka a policie ke zmiňované obci na Hlinecku k dopravní nehodě osobního auta. K...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Seč - Parazit, který byl před několika desítkami let importován do našich vod z Asie, zdecimoval stavy úhoře říčního v Sečské přehradě. Jde o...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Hlinsko - Mlékárna Hlinsko, která už sedmdesát let patří mezi přední české zpracovatele mléka, bodovala v letošním ročníku soutěže Mlékárenský...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Hlinsko - Letos je tomu 70 let, co byla v dubnu 1943 firmou Nestlé otevřena v místní části Kouty Mlékárna Hlinsko. Zákazníci znají přitom...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Hlinsko - Mlékárna Hlinsko, která je známá svou obchodní značkou Tatra a která se stala po smrti dřívějšího jednatele a majitele společnosti Milana...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Vítanov/Nové Jesenčany/Chrudim - Sníh, který se od úterního rána pomalu celý den sypal na silnice v celém kraji, měl na svědomí desítky nehod....Celý článek »