Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 4 dny
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 4 dny
Chrudim – Tak dlouho se Městskému parku v Chrudimi nedostává patřičné pozornosti, jakou by si i vzhledem ke snaze o prohlášení za kulturní památku...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Zastávka na Podhůře by se měla stát po letech nezájmu ze strany města novou kulturní památkou a spolu s ní i Městský park v Chrudimi, jak...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Podle smířlivého vyjádření syna stavitele zastávky, Cyrila Luhana mladšího, se až na barevnost povedla rekonstrukce zdařile. Ministerstvo...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 hodina
Chrudim – Už rok visí ve vzduchoprázdnu některé otázky týkající se nové lávky. Lávka L03 podle španělského vzoru už je od pondělí osazena, ale...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 1 hodina
Chrudim – Neúnosná dopravní situace v Chrudimi by mohla už brzy skončit. Záležet bude na závěrečné kontrolní prohlídce, která proběhne o den dříve. Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 5 dnů
Chrudim – Mělo platit, že od 11. března až do 15. července, než se tu usadí nová lávka, se bude jezdit ulicí V Průhonech podle světelné signalizace v...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 1 den
Chrudim – Oprava schodů k lávce vedoucí z nábřeží Karla Čapka k ZŠ Husova se blíží ke konci. Město Chrudim investovalo velké peníze, ale...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Pardubice – První etapa modernizace pardubického železničního uzlu je pomalu u konce. Jak to dopadlo, se sem sjedou už příští pátek podívat i premiér...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 1 den
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového může začít. Budoucí most přes řeku Chrudimku by...Celý článek »