Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubický kraj – Hejtman po svém zvolení vyzval k zapomenutí nejrůznějších svárů a omluvil se na výzvu Jana Hrabala za svoje výroky na adresu hnutí...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Pardubice/Chrudim - Hnutí ANO 2011 miliardáře Andreje Babiše zveřejnilo lídry svých kandidátek v jednotlivých krajích. V tom Pardubickém je povede...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Pardubice – Nejdůležitějším bodem dnešního jednání pardubického zastupitelstva byla diskuze nad vyvozením politické odpovědnosti po odhalení korupční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Pardubice – Práce na stavbě lávky přes trať, o kterou usiloval od roku 2013 Martin Kolovratník (ANO 2011), jsou teprve na začátku. Občané se ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Kdo bude novým hejtmanem, není samozřejmě jasné, byť se někteří kandidáti na tuto funkci tváří...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Zatímco většina ostatních stran a uskupení své „koně“ do volebního klání již představila, možný...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Povolební vyjednávání jedou na plné obrátky a zdá se, jako by podoba budoucí koalice byla jen otázkou hodin. Radostná zpráva však prozatím...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – „Z ostudy kabát,“ říká jedno staré české rčení. V těchto dnech by se dalo aplikovat na lídra zdejší kandidátky Hnutí ANO 2011 Františka...Celý článek »
vydáno před 5 let 30 týdnů
Chrudim – Předvolební kampaň před podzimními komunálními volbami pomalu začíná. Současné vedení města má však situaci podstatně ulehčenu prakticky...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim – V chrudimském Hnutí ANO 2011 podle všeho zuří tichá válka o „korýtka“. Vnitřní spory vyhřezly na povrch v okamžiku, kdy malíř Ivan Baborák...Celý článek »