Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 3 týdny
Slatiňany – Do redakce nám přišel otevřený dopis od jednoho našeho stálého čtenáře, který nás požádal o jeho zveřejnění. Podoby a poslání...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Slatiňany/Škrovád – V životě optimisty Tomáše Velendorfa prý hraje velkou roli náhoda. Stejně tomu bylo i v případě realizace Baru Kůlna ve Škrovádě...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Slavná a oblíbená restaurace Monaco nad městečkem Slatiňany má nového provozovatele. Po odchodu rodiny Buřilových se zde realizuje Lukáš Zeman, který...Celý článek »
vydáno před 7 let 36 týdnů
Chrudim/Škrovád - Nesmyslně umístěných značek na návsi ve Škrovádu si teď všimla i „velká média“. Reportáž o dopravním paskvilu v pátek 5. srpna...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Chrudim - Rekonstrukce okolí vlakového i autobusového nádraží postupně míří ke svému cíli, přesto se stále nepřestávají objevovat otazníky, které se...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
V posledním vydání časopisu Reflex, jsem si přečetl sloupek Karla Steigerwalda, ve kterém tento autor píše mimo jiné i toto: "Správa věci veřejných...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Právě jsem si přečetl článek o Desateru problémů a jeho prioritách, včetně informace na samotných stránkách města. A člověk o tom všem musí opravdu...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Chrudim - Evergreenem, který každoročně zaměstnává jak městské úředníky, tak řidiče užívající některý z místních kruhových objezdů, je blížící...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
"Komunisté už dávno nejsou bolševici," říká  Miroslav Tejkl, místostarosta města Chrudimi. A zároveň se diví, že mnozí z nás máme ještě před...Celý článek »