Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 11 týdnů
Pardubice - Zdejší poslanec z Babišova hnutí ANO Martin Kolovratník přišel o lukrativní post ministra dopravy, na který byl původně svou stranou...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Pardubice/Chrudim - Hnutí ANO 2011 miliardáře Andreje Babiše zveřejnilo lídry svých kandidátek v jednotlivých krajích. V tom Pardubickém je povede...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Pardubice – Nejdůležitějším bodem dnešního jednání pardubického zastupitelstva byla diskuze nad vyvozením politické odpovědnosti po odhalení korupční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Pardubice – Práce na stavbě lávky přes trať, o kterou usiloval od roku 2013 Martin Kolovratník (ANO 2011), jsou teprve na začátku. Občané se ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Kdo bude novým hejtmanem, není samozřejmě jasné, byť se někteří kandidáti na tuto funkci tváří...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Rosice – Zemědělské družstvo Rosice může letos slavit další úspěšný rok. Jeho předseda Václav Blažek byl v červnu na výstavě Naše pole v Nabočanech...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubický kraj –⁠ Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický svolal 20. 8. 2020 z preventivních důvodů krizový štáb, na němž se projednával stav...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Zatímco většina ostatních stran a uskupení své „koně“ do volebního klání již představila, možný...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim/Pardubice - Členové Pirátů Pardubického kraje zvolili jako svého lídra do krajských voleb Daniela Lebdušku. Ten je znám především ze svého...Celý článek »