Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Poslední setkání se sochařem, grafikem a keramikem Miroslavem Olivou v Chrudimi, v gotickém sklepení Galerie Art, vneslo ještě ...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Chrudim - Od pondělí 22. června až do 5. září bude probíhat v gotických sklepních prostorách Galerie Art na Resselově náměstí výstava akademického...Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Chrudim - V sobotu 14. července v 15 hodin zahájí vernisáží Galerie Art výstavu obrazů Jaroslava Korečka a keramických soch Miroslava Olivy...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 5 dnů
Chrudim – V Galerii Art na Resselově náměstí v Chrudimi máte ideální příležitost zhlédnout osvěžující výstavu Jiřího Slívy, která je...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 17 hodin
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 5 dnů
Chrudim – Jak nadšeně poznamenal majitel Galerie ART Luboš Jelínek, právě dnes proběhl na zkoušku historicky první živý přenos mezi galerií a...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 hodiny
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Dopřejte si tu pohodu a vypijte si svůj oblíbený šálek čaje nebo kávy z hrníčku, který už nebudete chtít nikdy dát z ruky, protože tím, jak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Kurátorka Martina Vítková pozvala do pardubického výstavního prostoru Art Space NOV pro někoho tajuplnou, ale hlavně talentovanou a mnohými...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Pseudonym nejvýznamnější a zároveň nejvýraznější české umělkyně 20. století Marie Čermínové najdete od pondělí 22. května pod vystavenými...Celý článek »