Chrudimské noviny V komunikaci s voliči místní politické špičky právě nevynikají

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

V komunikaci s voliči místní politické špičky právě nevynikají

Chrudim – O tom, že mnozí, ne-li přímo většina politických matadorů svým voličům „podkuřuje“ jen v době, kdy se blíží volby, není sporu. S novou radniční koalicí se zdálo, že se tento nešvar změní. Především od zcela nových Pirátů se dal očekávat jiný přístup. Velké zklamání však proudí i od Chrudimáků.

Internet je naše moře – to bylo a možná pro mnohé stále ještě je heslo zmíněných Pirátů. Příspěvky, jimiž by shrnuli svou práci pro druhé, sociální sítě příliš nepřetékají. Zvláště v posledním roce, kdy se lze vymlouvat na „všemocný“ covid, jejich četnost řídla a řídla, až skončila u sdílení postů jejich vedoucích osobností a celorepublikových fantasmagorií. Nepodmíněný příjem nevyjímaje. Dobrý obraz nezachránil ani místostarosta Aleš Nunvář (Piráti). Když se nic nedělá, jen těžko se může informovat o pracovních úspěších. Navíc je místní pirátský rybníček značně rozdělen, což místostarostu Pavla Štěpánka mělo dotlačit až k rezignaci na kandidaturu v podzimních parlamentních volbách.

Zdatně Pirátům sekundují Chrudimáci a jejich nejvýraznější tvář – a to doslova – místostarosta Petr Lichtenberg. Pokud by snad zájemce chtěl vědět, kde zrovna vousáč Lichtenberg „potí krev“ pro své věrné voliče, moc se toho nedozví. Poslední aktualizace na webovkách Chrudimáků je ze 4. listopadu 2018.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele kliĎas
#9929 kliĎas 20. Květen 2021 - 7:14
Je to jedno strašně velké zklamání.
Obrázek uživatele ČECH
#9930 ČECH 20. Květen 2021 - 8:20
To jsou ty "ZMĚNY",které si Chrudim zvolila.,,,mládí vpřed!Zklamání je slabé slovo.