Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Hitem letošních voleb je záchrana chrudimské nemocnice, která zastiňuje jiná důležitá témata, která mají komunální politici šanci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Kašna s vžitým názvem Brusel měla podle některých potenciál stát se zbrusu novým uměleckým dílem, kdyby se přinejmenším obnovil její vzhled před...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Na konci léta se park u Centrálu konečně dočká tolik očekávané pozitivní změny. Mozaiku na kašně Brusel dokončili pracovníci do minulého...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Objevily se v radniční koalici další neshody? Podle všeho ano. Poté, co se Piráti s Chrudimáky, respektive Svobodnými, neshodli na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim – Kdo zajásal, když se na veřejnost dostaly informace o komplikacích, které provázely výběrové řízení na dodavatele radarů, měřících rychlost...Celý článek »
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – Zdejší buňka Strany svobodných občanů patří mezi nejznámější kritiky plýtvání s veřejnými financemi. Oba její bývalí městští zastupitelé –...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Každý, kdo na základě pirátského předvolebního plakátu, jenž se třepotal na plotě lídra kandidátky Hnutí ANO 2011 Františka Pilného,...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim – Povolební vyjednávání jedou na plné obrátky a zdá se, jako by podoba budoucí koalice byla jen otázkou hodin. Radostná zpráva však prozatím...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim – Není ve městě asi žádný volič, který by netušil, jak dopadly víkendové komunální volby. Vítězství stran, jež tvořily dnes již bývalou...Celý článek »