Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Na předních příčkách v denní čtenosti Chrudimských novin se začaly od minulého týdne objevovat několik let staré články informující o...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – O tom, že ve městě stále někteří obyvatelé nemají přístup k nezávadné pitné vodě z vodovodu, ví málokdo. V 21. století by se přípojka k...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – To, co mnozí očekávali, se stalo skutečností. Z ulice Obce Ležáků ve směru od přejezdu ke kasárnám se stala jednosměrka a pořádně zatopila...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Každý, kdo se doposud plně nenabažil dopravních uzavírek, jež sužují město, má nyní důvod k radosti. Komplikací přibude a cesta do Slatiňan...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Jedním z kroků, jímž si chtějí politici často naklonit veřejnost, je snižování rychlosti v hustě obydlených lokalitách. Není tak daleko...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – K nejaktivnějším komisím rady města patří bezpochyby ta, která se zabývá dopravou. Poslední jednání „komisařů“ proběhlo koncem měsíce září...Celý článek »
vydáno před 6 let 32 týdny
Chrudim – O rekonstrukci sběrného dvora se ve městě hovoří již několik let. Přestože připravovaná stavba základny sanitek v sousedství stávajícího...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - Pondělí 15. srpna nebylo jen dnem, na nějž připadá datum druhé chrudimské pouti, ale také dnem s několika výjezdy strážníků městské policie...Celý článek »
vydáno před 7 let 38 týdnů
Chrudim - Bydlet v ulici Obce Ležáků a na Palackého třídě, není žádný „med“. Místní obyvatelé patří suverénně k těm, kdo trpí automobilovou dopravou...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Mimořádná sněhová nadílka pořádně zkomplikovala dopravu ve městě, když nepojízdná auta ucpala některé větší dopravní tepny. Výrazným...Celý článek »