Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 18 týdnů
Zemanova duševní prázdnota, pramenící z letité izolace, alkoholu a schémat odkoukaných z televizní obrazovky, není odhalena hlavně proto, že většina...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – V minulém týdnu navštívila Kateřina Zemanová, dcera prezidenta České republiky Miloše Zemana, domov pro seniory SeneCura SeniorCentrum...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Flowee.cz – Známý český lékař a publicista na své přednášce představil své zkušenosti s psychopaty a odhalil tajemství jejich taktik. „Denně mám...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
info.cz - První informaci o vyšetřování dnes již bývalého předsedy CEFC a poradce českého prezidenta Jie Ťien-minga přinesl 1. března čínský...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Reflex - Jako vždy, zas jsou studenti první. A z nich jsou první, jako vždy, damáci. A moc, jako vždy, říká, že jde o hrstku Kalouskem...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Parlamentní listy - Pseudodemokracie spojila nejen Andreje Babiše s Milošem Zemanem, ale vytvořila širší provládní koalici, kterou tvoří prezident,...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Když byl Miloš Zeman na začátku roku 2013 zvolen hlavou státu, bylo jasné, že je to malér. Po celou dobu kampaně si počínal jako demagog, opíral se o...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Prezidentské volby jsou, díky Bohu, konečně za námi. Trvat předvolební kampaň ještě pár týdnů, nejspíše by v ulcích vyrostly barikády a „holubičí...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Volby, z nichž měl vzejít nový pražský hradní pán, v sobotu skončily vítězstvím staronového presidenta Miloše Zemana. Druhé kolo probíhalo...Celý článek »
vydáno před 6 let 25 týdnů
Kdo se ujal režie celého představení se zatím nepředstavil a scénářem se také nikdo nechlubí. Na jevišti visí obrys České republiky a za ním v pozadí...Celý článek »