Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Radní v pondělí projednávali záměr týkající se jednotného vizuálního stylu od Markéty Steinert, jak se osvědčilo v rámci organizací města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – V neděli předal starosta František Pilný (ANO 2011) ocenění Osobnost města Chrudim v oblasti kultury chrudimskému výtvarníkovi Liboru...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Ve vedení města se nachází minimálně jeden „orgán“, který rozhodně neskáče tak, jak „páníčci“ na radnici pískají. Reakční názory historické...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Na jednání zastupitelstva se opět mluvilo o vizuálním stylu. O dvou různých věcech, heraldice a marketingu, které, jak se ukázalo, jdou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
  Chrudim – Nový vizuální styl města je „dědictvím“, které po sobě zanechají ani ne tak členové ANO 2011, ale spíše Piráti ruku v ruce s...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Na stránkách města Benešov se objevil krátký rozhovor zapředený s oddělením vnějších vztahů, který tlumočí názory radnice a hovoří ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Až se jednou napijeme z plastových kelímků, za které město hodlá utratit 800 tisíc, jejich barva bude až druhotným problémem, v tom lepším případě....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Kritických hlasů po uveřejnění podoby nového vizuálu města se objevilo plno. Těch, jimž se líbil, bylo zoufale málo. Normální smrtelník by...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Dopředu by se hodilo malé varování, že tento článek si můžete přečíst zadarmo, ale rozhodně není pro čtenáře, kteří chtějí snadné a rychlé vysvětlení...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Historicky první ucelenou vizuální identitu představuje město Chrudim. Vítězkou designérské soutěže, kterou pořádala odborná organizace...Celý článek »