HERMELÍNOVÁ POMAZÁNKA
Rychlá, chutná a velmi oblíbená.
Suroviny:
12 dkg hermelínu či camembertu
5 dkg měkkého taveného sýra
1 pomazánkové máslo
2 naťové cibulky
1 malá drobně nasekaná cibule
1 lžíce majonézy
drobně nakrájená anglická slanina či měkký salám
Postup:
Do šlehací misky vložíme pomazánkové máslo, tavený sýr a majonézu. Vyšleháme do hladké hmoty (asi 2 minuty). Přidáme na drobné kousky pokrájený hermelín (camembert) a další suroviny. Společně šleháme další 2 minuty. Případně dochutíme přidáním pepře, majonézy či soli. Pomazánka chutná nejlépe až druhý dne, kdy se všechny suroviny vzájemně chutí propojí.
Reklama
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.